Yoga    Holistisk yoga    Retreats    Om företaget    Kontakt
    

 

Massage

Meditation

Sound Journey

 

Massage

Massage utförs på kroppens muskler som behandlas med strykningar, knådningar, cirkelrörelser och tryckningar. För att öka blodcirkulationen, öka rörligheten i leder och lösa upp spänningar. Massage frigör kroppens eget smärtstillande ämne, endorfin. Muskelspänningar, spänningshuvudvärk, stress, oro och sömnbesvär lindras.

En massagebehandling kan vara enbart en stunds avslappning och återhämtning eller innehålla moment som tryck och stretching. Du väljer i samråd med terapeuten. Massagen har både läkande, rehabiliterande och förebyggande effekt.

Meditation

Vad är meditation?

Meditation är mycket mer än bara slappna av, när man slappnar av far tankarna som dom vill, men när man mediterar är tankarna vakna och fokuserade. Genom att använda meditation till att tygla tankarna kan vi återgå till full medvetenhet och uppleva saker som de verkligen är.

Att meditera

Meditation är en gammal traditionell metod att kontrollera tankarna, och det finns många sätt att meditera. Det finns tusentals olika meditationsövningar.

Jag har meditations tillfällen i naturnära ”Hulda stugan” i Snuggan eller i yogalokalen. Är uppskattat och fler tillfällen kommer. Kontakta Rosa om du vill veta när.

Sound Journey

Marcos Rodriguez Riquelme gästar med Sound Journey. Kontakta Rosa för nästa datum.

Vad är Sound Journey?

Sound Journey är en resa i tonernas värld skapas helt intuitivt med stor lyhördhet och närvaro. Varje resa blir unik, beroende på vilka som deltar. Instrumenten spelas sedan intill varje deltagare, så att var och en får känna ljudvågorna och vibrationerna rent fysiskt. Ljudet hålls konstant för att hjälpa deltagarna att glömma den fysiska kroppens täta verklighet. Själen blir då fri att resa. Ostrukturerat ljud kringgår den intellektuella, analytiska sidan av hjärnan och då kan den kreativa, intuitiva sidan få fritt spelrum. Både den fysiska kroppen, de subtilare fälten och det undermedvetna blir direkt påverkade. Ryska forskare mätte energimeridianerna hos en deltagare och det visade sig att de flesta av hennes blockeringar var borta efter en Sound Journey! De hade aldrig sett något liknande.

Mer info om Sound Journey

Medan du ligger ner, spelar Marcos ett urval av heliga och traditionella akustiska instrument som är rika på övertoner, såsom Tibetanska klangskålar, indiansk trumma, didgeridoo, havstrumma, regnstickor, stämgafflar, monochord mm och skapar på så sätt ett underbart tonlandskap att resa i. Han sjunger även övertoner.